4moms
Green Toys

Kosár

A kosár üres

MonkieBaby

AKCIÓS TERMÉKEK

Ingyenes szállítás

ingyenes szállítás 30.000 Ft felett.

Törzsvásárlói

Minikoioi

MAST BABAKOCSI

Gondevők

Facebook Likebox

Gondevők

Bigjigs

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Bigjigs bulldózer vontatmány

Raktárkészlet: 11 db
Bigjigs bulldózer vontatmány
 • Bigjigs bulldózer vontatmány
 • Bigjigs bulldózer vontatmány
3 450 Ft
A vonatozásnál már csak az építkezés az izgalmasabb. A buldózerekre az építkezéseken van szükség. De hogyan kerülnek oda ezek a nagy, nehéz gépek? Nem az úton, hanem a síneken, hiszen rendelkezünk az ezek szállítására alkalmas vonattal! Egyszerű, a buldózer utazik, csak annyi a feladat, hogy a vonatot elirányítsuk az építkezéshez. A vontatáshoz speciális mágneses kapcsot tudunk használni, ez bármely Bigjigs mozdonnyal kompatibilis, a buldózer pedig leakasztható, ha a szállítás során bármi gond adódna, esetleg útközben meg kell állni egy másik építkezésen is. A gyerekek, különösképpen a fiúk számára nagyon fontos, hogy megértésék, hogyan működnek rajongott vonataik, buldózereik, traktoraik, autóik a gyakorlatban. A Bigjigs ebben is segít, játszva tanítja meg őket arra, hogyan zajlik a nagybetűs élet, hogyan jut el egy nagy buldózer, több vagonnyi autó a világ egyik pontjáról a másikra, hogyan tisztítunk mozdonyt és hogy lehetséges, hogy az a sok vonat nem ütközik egymásba. A több mint 2000 nagy gonddal és felelősséggel megtervezett Bigjigs kreatív fajáték fejleszti a gyerekeket, segít nekik az eligazodásban, a koncentrációban és néha oly’ bonyolult felnőtt élet megértésében is.
3 éves kor felett.
Hossz: 165mm.
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.

 • Gyártó
  bigjigs
  Raktárkészlet
  11 db
  Cikkszám
  BJT415