Új jelszó kérése

Kosár

A kosár üres

Facebook Likebox

játék

Skip Hop

4moms ringató

Bigjigs

Gondevők

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate


Skip Hop Treetop Activity Gym Játszószőnyeg

Skip Hop Treetop Activity Gym Játszószőnyeg
 • Skip Hop Treetop Activity Gym Játszószőnyeg
 • Skip Hop Treetop Activity Gym Játszószőnyeg
 • Skip Hop Treetop Activity Gym Játszószőnyeg
 • Skip Hop Treetop Activity Gym Játszószőnyeg

Skip Hop baglyos játszószőnyeg 5db plüss állattal, és nyaktámasszal

17 féle funkcióval.

Tündéri figurák, kimagasló minőség.

A Skip Hop baglyos játszószőnyeg bababarát tükörrel, puha állatkákkal, és többféle izgalmas mintával felkelti a gyermek érdeklődését és segíti képességeinek a fejlesztését.

 

 • Skip Hop Treetop friends játszószőnyeggel jó játszani!
  Játszószőnyeghez tartozik egy párna, amivel a babát hason és fekve is a megfelelő, stabil,kényelmes pozícióba helyezhetjük. 5 db plüss aranyos figura tartozik a szőnyeghez, amik az ívelt tartókhoz tudunk rögzíteni vagy akár a babakocsihoz is. Az állatkák külön-külön más funkciót tudnak, csörögnek, nyomásra hangot adnak ki, egyiken pici tükör található, másikon csörgő. Több fajta textúrát anyaguk segítenek a tapintás érzékelésének fejlődésében. A szőnyegen található egy kis tükröcske, amiben a baba nézegetheti magát, több különböző típusú anyag található a szőnyegen is.
  A játszószőnyegen is vannak gombok amik nyomásra hangokat adnak ki.
  Az ívelt tartókon 13 hurok található, amik különböző magasságban vannak elhelyezve, így a kis állatfigurák helyzetét variálhatjuk A tartok leszerelésével a nagyobb gyerekeknek is megfelelő játék lehet. A szőnyeg vastag anyagból készült, így a földön játék közben nem fázik a pici. 17 fajta fejlesztési tevékenységgel játszhat gyermekünk. A természet ihlette grafika, színes állatok és a szőnyegen található színes formák mind-mind a pici látását, tapintását fejleszti.Biztonsági teszt eléri vagy meghaladja ASTM, CPSIA, EN71 és az alkalmazandó biztonsági előírások
  Korosztály: 0 +

 • Cikkszám
  307500